Studenten

Wil jij ook net als andere studenten actief zijn voor Enactus De Haagse Hogeschool? En net als ruim 3.000 andere studenten in Nederland? Wij bieden je de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan je omgeving door het ontwikkelen en uitvoeren van allerlei maatschappelijke projecten. Daarbij levert een flinke dosis ervaring, vaardigheden en contacten op die nodig zijn om een succesvolle carrière op te bouwen. Enactus studenten zijn maatschappelijk betrokken, getalenteerd, ondernemend, integer en waardegedreven. Ze zetten zich in voor Enactus om iets terug te geven aan de samenleving.

Samen één missie

Als je lid wordt van Enactus De Haagse Hogeschool, sluit je je aan bij een internationaal netwerk van meer dan 62.000 andere studenten die elk hun eigen bijdrage leveren aan onze gezamenlijke missie: het veranderen van levens en het creëren van een duurzame en betere wereld. Ons Team is interdisciplinair; studenten van alle studierichtingen zijn welkom. De verscheidenheid binnen het team zorgt ervoor dat er voor de uiteenlopende werkzaamheden voor de projecten altijd passende kennis en kunde beschikbaar is. De Enactus Academie verzorgt trainingen op maat aan studenten zodat we ons werk voor de projecten nog beter kunnen uitvoeren.

Alumninetwerk

Enactus heeft een sterk alumninetwerk. Dit netwerk wordt gerund door een groep enthousiaste Enactus alumni die activiteiten organiseren gericht op persoonlijke ontwikkeling, trainingen geven om hun kennis voor het Enactus netwerk te behouden en actief meedenken over de ontwikkeling van het Enactus programma.